Μακατουνάκης Ευάγγελος Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Η θερμομόνωση στην Κρήτη

 Η εταιρία Μακατουνάκης Ευάγγελος δραστηριοποιείται στην Κρήτη από το 1972, αποτελώντας πρωτοπόρο στον κατασκευαστικού τομέα χάρη στην εξειδίκευσή της στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

 Η μακρόχρονη εμπειρία των κατάλληλα καταρτισμένων μηχανικών μας, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, τα απαραίτητα μηχανήματα και τα προϊόντα υψηλών -και μόνο- προδιαγραφών, εξασφαλίζουν για σας τελικό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας, όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας.

 Η σταθερή μας θέση στην αγορά για 30 και πλέον χρόνια, αποτελεί εγγύηση για τα έργα μας και φυσικά μας δίνει την απαραίτητη ώθηση ώστε να μην παραμένουμε αμέτοχοι στις ραγδαίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον πλανήτη μας. Με αυξημένη κοινωνική συνείδηση η Μακατουνάκης Ευάγγελος, χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά οικολογικά υλικά, προωθώντας νέες τεχνικές κατασκευής που δεν λερώνουν το χώρο σας, διαφοροποιώντας τελείως την άποψη που έχετε για την οικοδομή.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε και να γνωρίσουμε τις ανάγκες σας.

Νέες υπηρεσίες:

  • Πατητή τσιμεντοκονία κατάλληλη για μπάνια, τοίχους και δάπεδα!
  • Διακόσμιση μπάνιου, κουζίνας και πάγκων
  • Διακοσμιτικές επνεδύσεις εσωτερικών χώρων και επίπλων
Δείτε περισσότερα στα έργα μας.